Profile

Join date: Oct 28, 2022

About


btc direct.nl


Voor meer informatie: selectie bitcoin exchanges

Een groot voordeel van de Nederlandse crypto verkoopsite is dat je hier cryptocurrencies kunt kopen met IDEAL. Het bestellen van je eerste Bitcoins is dus eigenlijk net zo simpel als het bestellen van een paar nieuwe schoenen in een webshop.

BTC Direct stopt met haar activiteiten

Over ons

Persoonlijke ervaringen met BTC Direct

Regulatie

BTCDirect is een grote speler in Europa en is sinds 2013 actief als intermediar bij het aan- en verkoop van cryptocurrency. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Nijmegen) en valt dus onder de Nederlandse wet- en regelgevingen.Reduced expiry: false

Beginners.

3

Complications: []

Ervaringen met BTC Direct

Wallet software moet zelf geregeld worden.

Handleiding hoe je gebruikmaakt van het platform.

Highest expansion depth: 12/100

2

ADA

BTCDirect review (2022): betrouwbaar om crypto te kopen?

Open hier een gratis BTC Direct handelsrekening en ontvang 10 euro gratis cadeau met de vouchercode: BESTEBANK. BTC Direct is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

-->

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak een bitcoin wallet aan. Dit is een digitale portemonnee waarmee je bitcoins kunt verzenden, ontvangen en beheren. Je hebt een online wallet al binnen tien minuten aangemaakt! Wat is een wallet? Een wallet is een digitale portemonnee waarmee je bitcoin ontvangt, verzendt, en beheert. Er bestaan veel verschillende soorten wallets. Zo bestaan er online wallets, software wallets en hardware wallets.  Welke wallet moet ik kiezen? Dat hangt af van verschillende factoren. Ben je net begonnen of heb je al meer ervaring met cryptocurrencies? Wil je een klein of een groot bedrag inleggen? Op onze walletpagina vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

BTC Direct is on Facebook. To connect with BTC Direct, log in to Facebook.

BTC Direct is een Nederlands wisselkantoor voor bitcoin. Naast Nederland is het bedrijf sinds 2014 ook actief in België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Ierland. Er werken anno 2021 ongeveer 80 mensen. Het hoofdkantoor staat in Nijmegen.

ATOM

×

DOGE

Satoshi level – daglimiet van € 10.000,00

Bedrijventerrein Nijmegen Zuid

1.

Op deze pagina heb je ook de gelegenheid om je eigen ervaring achter te laten via ons beoordelingssysteem.

Bitcoin (BTC)

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1000 aan digitale valuta.

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.  Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bitcoin kopen via BTC Direct is erg eenvoudig! Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen. Om een account aan te maken bij BTC Direct moet je je kunnen legitimeren. Dat kan door een foto te sturen van je identificatiebewijs. Waarom vragen we deze gegevens van je? Het is voor ons van belang om te weten wie er gebruikt maakt van ons platform. Zo kunnen we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en voorkomen we misbruik. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Bijna een half miljoen Nederlanders gingen je al voor. 

In de toekomst gaat er hoogstwaarschijnlijk een aparte BTC Direct app komen. Deze is er echter op dit moment niet.

€ 1.381,84

Een ander voordeel van BTCDirect is dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is. Het is voor een koper heel gemakkelijk om een account aan te maken en de gewenste cryptocurrencies te kopen. Je selecteert simpelweg de munt die je wilt kopen, vult het bedrag in en je komt op het onderstaande scherm terecht. Je vult binnen enkele seconden je orderformulier in en zo koop je heel gemakkelijk je eerste Bitcoins (of andere altcoins).

Wijchenseweg 102

<!--

Veilig en gemakkelijk bitcoin kopen met de Blox app!

BTC Direct Review en ervaringen? Is BTCDirect betrouwbaar?

De core business is het grootschalig inkopen van coins op internationale exchanges en het verkopen hiervan via een eigen platform (en vice versa).

Binnen het BTC Direct platform stort je euro en koop je bitcoin of een andere digitale activa van keuze. De focus ligt op gemak, duidelijkheid en expertise.&nbsp;Je hebt geen wallet of ontvangstadres nodig. De activa blijven op het platform en worden door BTC Direct offline bewaard. Daarnaast wordt op het platform ook de allerlaatste koersanalyses gedeeld van de BTC Direct huisanalisten. Verder ontvangen gebruikers van het platform de laatste nieuwtjes over hun favoriete activa.

BTC Direct review samenvatting

Template argument size: 3607/2097152 bytes

Open hier een gratis BTC Direct handelsrekening en ontvang 10 euro gratis cadeau met de vouchercode: BESTEBANK.

Trader level – daglimiet van € 50.000,00

Kopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

Geen app beschikbaar.

Eenmaal ingelogd bij BTC Direct, wordt gevraagd of je je Trezor wil koppelen aan BTC Direct. Dat hoef je maar één keer te doen. Vervolgens kun je crypto kopen in de walletomgeving van Trezor zonder dat je ontvangstadressen hoeft in te vullen en zonder dat je de omgeving van Trezor verlaat. Super veilig! Hieronder in de video kun je precies zien hoe dit er in de praktijk uit ziet:

1

Ether:&nbsp;3%&nbsp;voor aan- en 2% voor verkoop

BTC Direct is één van de oudste Nederlandse broker die het mogelijk maakt om Bitcoin met iDEAL te kopen. Van origine was de visie van BTCDirect om enkel Bitcoin te verkopen, maar al snel voegden zij 4 andere munten aan het assortiment. Sindsdien is het assortiment nooit meer veranderd.

NIJMEGEN

BTCDirect is een in Nederland gevestigd bedrijf waar je als Nederlandse crypto investeerder&nbsp;vijftig verschillende cryptomunten zoals Bitcoin,&nbsp;Ethereum,&nbsp;Ripple&nbsp;en&nbsp;Litecoins&nbsp;kunt kopen en verkopen.

De voordelen van BTCDirect

Ripple (XRP)

Preprocessor visited node count: 1829/1000000

BTCDirect is één van de oudste crypto verkopers in Europa. Het is een betrouwbare partij en dat een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

↑ Over ons. btcdirect.eu. Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Litecoin (LTC)

In deze BTC Direct review kom je het volgende te weten:

XRP:&nbsp;3%&nbsp;voor aan- en 2% voor verkoop

Hoge servicekosten tot wel 3%

Contacts

2. Gebruiksvriendelijkheid

Bronnen, noten en/of referenties

Information detail

Een ander groot voordeel is dat je ook voor kleine bedragen crypto’s kunt kopen. Het is op BTCDirect mogelijk om Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash en Litecoins te kopen vanaf 10 euro. Bij andere crypto exchanges ligt de limiet vaak een stuk hoger (rond de 100 euro).

↑ Jerrymie Marcus, Cryptocurrency exchange KuCoin en BTC Direct maken handel in bitcoin simpeler. BTC Direct | Nieuws (30 december 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.Contact

Crypto service providers

Het laatste nieuws

Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

€&nbsp;0,284790

In november 2020 gaf BTC Direct de Nederlandse vertaling van het boek The Bitcoin Standard uit van schrijver Saifedean Ammous.

Zoek je naar een eenvoudiger alternatief? Wil je liever dat BTC Direct de aangekochte crypto’s veilig bewaard? In dat geval, raden we je aan om kennis te maken met het nieuwe handelsplatform of de BLOX trading app.

82.16% 38.336 7 Sjabloon:Citeer_web

Hero level – daglimiet van € 2.500,00

Extra kosten voor bijvoorbeeld iDEAL

De nadelen van BTC Direct is dat je zelf je wallet software moet regelen en de kosten die zij doorberekenen zijn érg hoog als je dit vergelijkt met de concurrentie.

95.57% 44.593 1 Sjabloon:References

BTC Direct Europe B.V.

De informatie hieronder gaat verder in om het oude makelaarsportaal waarmee BTC Direct bekend is geworden.

Business address

Bitcoin Cash: 3%&nbsp;voor aan- en 2% voor verkoop

NewPP limit report

Ben jij geïnteresseerd in de cryptowereld en wil je zelf gaan investeren? Bij BTCDirect kun je op verschillende manieren cryptocurrencies kopen, namelijk met:BTC Direct Review – ConclusieEen ander groot voordeel is dat je ook voor kleine bedragen crypto’s kunt kopen. Het is op BTCDirect mogelijk om Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash en Litecoins te kopen vanaf 10 euro. Bij andere crypto exchanges ligt de limiet vaak een stuk hoger (rond de 100 euro).

BTC Direct is een van de bekendste en grootste cryptocurrency bedrijven van Europa en is dè autoriteit op het gebied van bitcoin en blockchain. De organisatie is gevestigd in Nijmegen en is al sinds begin 2013 actief. Op de meertalige website van BTC Direct kan je eenvoudig, veilig en voordelig cryptomunten zoals bitcoin, ether, litecoin, ripple of bitcoin cash kopen en verkopen. Dat kan al vanaf €10,- en betalen kan gewoon via je favoriete betaalmethode. Heb je daarbij een vraag? Of kom je ergens niet uit? Elke dag staan de vlotte medewerkers voor je klaar via chat, telefoon en mail.

BCH

€&nbsp;0,333223

NIJMEGEN, NEDERLAND

Euro cost averaging (eca) is een beleggings tactiek waarmee het marktrisico beperkt wordt door het systematisch aankopen van Bitcoin met eenzelfde bedrag over regelmatige tijdstippen gedurende een lange periode. Bijvoorbeeld: je investeert elke week zonder emotie € 100,- in Bitcoin ongeacht wat de koers van dat moment is.

Category:

IDEALBanktransferBancontactCreditcard

Geen kortingen.

BTC Direct, een van Europa's toonaangevende cryptocurrency-bedrijven, heeft altijd geprobeerd om voorop te lopen als het aankomt op het voldoen aan wet- en regelgeving.

E-mail, live chat en telefoon.

BTC Direct voordelen en nadelen

btc direct.nl

More actions